Classes de pilates per embarassades a Centelles

BY IN Cursos NO COMMENTS YET

Classes de pilates: Durant l’embaràs hi ha molts canvis al cos de la dona i s’experimenta un procés d’adaptació tant físic com emocional. Per tant, és fonamental que la dona estigui preparada per poder portar i transcórrer la gestació d’una manera saludable. Tant l’alimentació com la vida activa permeten suportar millor els malestars i símptomes propis de l’embaràs, minimitzant alhora els riscos o possibles complicacions.

Una activitat molt recomanada per a les dones embarassades són les classes de pilates. Aquesta disciplina afavoreix el bon desenvolupament de l’embaràs, l’enfortiment dels músculs i la circulació sanguínia. Té molts  beneficis tant per a l’embaràs, com per al període post-part. Les classes de pilates que proposem al centre de Centelles són una sèrie d’exercicis ideals per realitzar durant els mesos d’embaràs ja que es treballa permanentment sobre la postura del cos i la posició de la columna, i enfortim la zona lumbar i dorsal. Els principals beneficis del Mètode Pilates durant l’embaràs són tres:

1. Enfortiment del sol pelvià:

El sòl pelvià té tres funcions: Suport, contracció i relaxació.
Durant l’embaràs i en un part natural, aquesta zona muscular queda afeblida i provoca desestabilització de la pelvis i la columna. És de gran ajuda per al procés de part el fet de tenir aquesta zona enfortida i controlada.

2. Correcta posició de la postura:

El pes del nadó al ventre de la mare provoca canvis en la postura i de vegades fins i tot pot produir lesions. Les classes de Pilates prevenen aquestes molèsties ja que enforteixen la zona abdominal. Realitzem exercicis de mobilització de la columna per mantenir la seva flexibilitat, busquem enfortir els músculs posturals i evitem, d’aquesta manera, les possibles lesions de la columna.

3. Circulació sanguínia

A mesura que el nadó creix i augmenta de pes ocupa major espai i oprimeix les artèries, venes i circulació limfàtica de la mare. Tot això pot provocar retenció de líquids, rampes i la possible aparició de varius. Les classes de Pilates són molt beneficioses en aquest sentit, per millorar la circulació i per evitar els problemes que el pes del nadó ocasiona.

So, what do you think ?

  • Protected by WP Anti Spam