Classes de yoga a Centelles

BY IN Cursos 1 COMMENT

Qui no ha patit mai estrès? Els canvis, els nervis de la feina, les tensions emocionals i les pressions de la vida actual fan que aparegui sovint. L’estrès és molt comú, per això us recomanem que practiqueu alguna activitat física, perquè us reportarà grans beneficis, encara que de vegades faci mandra començar. Les nostres classes de yoga a Centelles són doncs una bona opció per alliberar l’estrès, posar-nos en forma i millorar el nostre estat d’ànim.

Els 10 beneficis del yoga

1. Augmenta la flexibilitat.
Gràcies a les diferents postures que, al principi poden semblar difícils, però només és qüestió de pràctica per aprendre-les.

2. Millora el to muscular.
Les posicions requereixen flexibilitat, força i resistència, per tant és un bon exercici físic per al cos.

3. Té un efecte relaxant.
Un gran benefici del yoga és que redueix l’hormona de l’estrès

4. Augmenta la concentració.
Les postures també requereixen concentració i aprofundiment, per això el yoga també és molt bo per a la memòria i l’atenció.

5. Millora la circulació.
Les postures fan que la sang flueixi de manera correcta i és un gran benefici per a aquelles persones que pateixen de mala circulació.

6. Estimula el sistema immunològic.
Un altre dels beneficis del yoga és que fa que les persones emmalalteixin menys i, si ho fan, les complicacions són menys severes.

7. Alleuja el dolor.
Ajuda a desenvolupar l’habilitat per concentrar-se en el dolor a través de les postures i optimitzar-lo. Millora des d’una lesió petita fins a algun dolor a l’esquena.

8. Equilibra les emocions.
Ajuda a alliberar pensaments i emocions positives, creant confiança i seguretat en tu mateix.

9. Millora les relacions.
Millora la projecció que tens cap als altres i desenvolupa paciència, tolerància, compassió i perdó.

10. Millora la respiració.
Descans, saviesa, calma i energia són altres beneficis del yoga que ajuden a millorar la respiració, tant si és per un problema respiratori, com si es tracta d’angoixa, etc.

One Comment

So, what do you think ?

  • Protected by WP Anti Spam