El gimnàs Nouestil de Centelles amplia instal·lacions

BY IN Novetats NO COMMENTS YET

El gimnàs Nouestil de Centelles amplia les seves instal.lacions amb un nou local al complex esportiu Fòrum de Centelles, a la zona del vapor

Aquest estiu hi haurà moguda al gimnàs Nouestil, perquè amplia les seves instal.lacions considerablement amb un nou local a l’antiga zona del Vapor, en un nou complex esportiu anomenat Fòrum. El nou local estarà situat al carrer Ildefons Cerdà, 1 i començarà a funcionar a partir del proper mes de setembre.

El nou gimnàs de Nouestil tindrà dues sales d’activitats dirigides: aeròbic, tonificació, aerocombat, body-tono, pilates, steps, GACS, etc. A més, també hi haurà classes de dansa, com ara el ballet clàssic, el jazz, hip-hop, boliwood, dansa del ventre, femme-art (burlesque), yoga, estiraments, etc.

Les noves instal.lacions disposaran de dues sales d’activitats dirigides, amplis vestuaris amb dutxes (femení i masculí) i zona de recepció amb sala d’espera. La matrícula estarà oberta durant tot el mes de juliol, amb un 50% de descompte (només si es fa aquest mes). Us podeu dirigir al local de sempre, al carrer Palau dels Comtes, 6 baixos, cada tarda de 7 a 10 del vespre durant tot el mes e juliol.

matricula_gimnas_centelles_juliol

So, what do you think ?

  • Protected by WP Anti Spam