Gimnàs a Centelles – Nouestil

BY IN Cursos, Sin categoría NO COMMENTS YET

Gimnàs a Centelles – A Nouestil som molt més que un gimnàs. I si ho afirmem, no és pas per vanitat ni cap lema publicitari, és perquè això mateix és el que senten i ens diuen els alumnes que passen pel centre cada dia. Al Nouestil no s’hi ve només a suar i cremar calories ( que també!), però som un centre on tothom se sent realment molt bé i hi troben un espai per compartir, per fer salut i per gaudir de l’esport, de la dansa i, sobretot, de l’amistat i de la convivència.

Alhora aquests són els valors que transmetem a tots els nens i nenes alumnes del centre, valors tan essencials avui dia, com ara l’amistat, l’esforç i el respecte. Per tot això, som molt més que un gimnàs. Som un centre de tècniques corporals implicat al màxim amb la vostra salut i el vostre benestar, perquè a Nouestil els únics protagonistes sou vosaltres.

Per això sempre oferim les activitats a grups reduïts, lluny de les classes massificades, tan impersonals… I tot perquè pugueu triar la que més us agradi i, alhora, obtingueu els millors resultats: cursos Pilates, classes de ioga i meditació, dansa del ventre, hip hop, dansa jazz, ioga i Pilates per a embarassades, etc.

Veniu doncs a Nouestil, el vostre gimnas a Centelles i dediqueu-vos un estil de vida actiu. Us sentireu bé, tonificats, amb més energia i, a més, reduireu l’estrès.

So, what do you think ?

  • Protected by WP Anti Spam