Matrícula oberta: vine a gaudir de tot el que t’oferim al gimnàs Nouestil de Centelles

BY IN slider NO COMMENTS YET

La nova temporada 2012-2013 arriba amb moltes novetats. Per als nens i nenes a partir de 5 anys, hem preparat les classes de teatre. Un curs pensat perquè descobreixin el món del teatre a través de jocs i exercicis teatrals. D’altra banda, per a joves i adults, tenim a punt un curs de teatre musical.

Ara que s’acaben les vacances d’estiu i comença de nou la rutina laboral, és un bon moment per a organitzar l’exercici físic que realitzareu durant tot l’any. És recomanable que mireu d’establir-ho com una activitat més dins la vostra vida quotidiana. Per a fer-ho més fàcil, a Nouestil us proposem tot un seguit d’activitats per a tots els gustos i edats, que van des del ioga fins al teatre musical, passant per una oferta d’estils molt variada.

Les activitats que oferim al nostre centre de tècniques corporals i gimnàs de Centelles són: ioga i pilates, dansa del ventre, dansa infantil, clàssic, hip hop, jazz, tècniques corporals com ara tonificació, gimnàs o estiraments i el nostre mètode propi de dansa femenina: femmeart. És un programa coreografiat a ritme de molts estils de dansa creat per potenciar la sensualitat i la feminitat.

 

La nova temporada 2012-2013, però, arriba amb moltes novetats. En primer lloc, per als més petits a partir de 5 anys, hem preparat les classes de teatre per a nens i nenes. Un curs pensat perquè descobreixin el món del teatre a través de jocs i exercicis teatrals, i que potenciarà la seva imaginació i creativitat. D’altra banda, per a joves i adults, tenim a punt un curs de teatre musical per aprendre a actuar, cantar i ballar i, sobretot, passar-ho bé. És un curs on es planteja l’ensenyament de la base de forma lúdica, per desenvolupar les potencialitats expressives i creatives. Una activitat molt recomanable des del punt de vista artístic, però també per fomentar socialització i el creixement individual.

Com cada any, en plena festa major de Centelles, estem de matrícula oberta. I a partir de dilluns dia 3 de setembre, de 6 a 8 de la tarda, podreu fer les vostres inscripcions al centre. Fins llavors i per a més informació ens trobareu al telèfon 675 752 760 o a hola@nouestil.cat.

So, what do you think ?

  • Protected by WP Anti Spam