c Un nou estil de vida

 

 

 

A Nouestil som molt més que un gimnàs. Som un centre de dansa i tècniques corporals, situat a Centelles des de fa més de 20 anys, que ha anat evolucionant amb la seva gent.

Al centre treballem el cos dia a dia, Però també treballem la consciència corporal, la creativitat, l’escolta, el sentiments… Per què creiem que la manera més coherent de fer-ho és per mitjà del concepte que el cos i la ment formen una unitat.

Per això apostem per promoure un nou estil de vida, que mai és tard i a qualsevol moment podràs aprendre, divertir-te i ser conscient de la necessitat d’un espai per relaxar-te. A Nouestil volem ser aquest espai per a tu: un espai per agafar aire, respirar i cuidar-te.

Qui no ha patit estrès alguna vegada? Les presses a casa, els nervis de la feina, les tensions emocionals… I qui no s’ha sentit malament després d’un període de temps sense fer exercici?

La relaxació i l’exercici físic són dos hàbits claus per combatre l’estrès i els problemes fisiològics que un estil de vida sedentària comporten.

Al centre Nouestil de Centelles ho tenim molt clar i per això combinem les activitats, amb grups reduïts, perquè puguis triar la que més t’agradi i, alhora, obtinguis els millors resultats: classes de ioga,pilates,feldenkrais,   meditacióhip hop,  jazz, zumba,tono…

Vine a Nouestil de Centelles i dedica’t un estil de vida per a tu. Un estil de vida actiu. Et sentiràs bé, tonificada, amb més energia i, a més, reduiràs l’estrès.

Valors d’amistat, esforç i respecte

A tots els espectacles de dansa que realitzem des de fa varis anys, hi treballem valors tan essencials avui dia, com ara l’amistat, l’esforç i el respecte.

Per què volem que tots els alumnes, a part d’aprendre una base sòlida de dansa i s’emportin un record afable, un somni fet realitat, una satisfacció personal i, en general, un trosset de Nouestil.